Minikpankekim 1 aylık bebegim ve gece gündüz çok uyuyor bi kaç gündür. Acıkınca ağlıyor ama 5 dk emiyor geri uyuyor. Hastaneye götürdük korkudan neden böyle die herşeyi güzel cıktı. Ama neden böyle anlayamıyorum. Bi günleri bi günlerini tutmuyo bu bebislerin 🤦♀️
Selamcanim Minikpankekim valla dua et uykusuz bir bebe olmasın. Benim kız 6 aya kadar uyumadı. Hele geceleri dörtte beşte ancak uyurdu. Normal yani. 😂
Yarenikooo Minikpankekim 1 aylık dahaa minicik midesi var onun doyuyordur merak etme ve daha çok küçük bi düzen bekleme
edafmo Minikpankekim 1 aylık bebek zaten gününün çok çok büyük bir kısmını uyuyarak geçirir endişelenecek bişey yok bence
Minikpankekim Selamcanim bi kac gün öncesine kadar geceleri 11 12 gibi kalkardı ve sabaha kadar uyumazdi. Memede 15 20 dkdan aşagı durmazdi. Bi anda boyle olmasi beni tedirgin etti
Minikpankekim edafmo bi kac gün öncesine kadar boyle degildi ki gün icinde uyanıktı gecede sabaha kadar dururdu
edafmo Minikpankekim bebeğin 40ı çıkana kadar kırk takla atar derler. Kızım 2.5 aylık hala belli bi düzeni yok şu saatte uyur şu saatte kalkar diyemem. O yüzden aç olsa mutlaka kalkardı diye düşünüyorum içinizi ferah tutun
ezgicenk Minikpankekim aynı durumu yaşıyorum. Artık nazar değmiş olabileceğini düşünüyorum sadece başka bir sebep bulamadım. Hepatit b sonrası 4 gündür uyuyor.
Minikpankekim ezgicenk biz daha asiyi olmadik. Ama cogu vakit uyanik olan cocuga noldu bi anda anlayamadim. Allah nazarlardan korusun miniklerimizi 😔