Nklcilis Kızlar 10 günlük bebeğim var. Dün gece ve bu sabah yoğun bir şekilde kustuğu için doktora götürdüm ve çok beslenmeden dedi. Bebeğim sürekli emmek istiyor eve geldim saat başı emzireyim diyorum ama sürekli ağlıyo bu seferde
Nklcilis Nklcilis sürekli mememde kalmak istiyor gibi onu daha tanıyamadım çok tecrübesizim ve çok üzülüyorum o ağladıkça meme vermeden susmuyor 😣
Gzdzeynep Nklcilis istediği kadar emzirin bence ilk günler güvende hissetmek için bile emmek isterler ve bebeklerin kusması çok normal saatli emzirmek ilerde süt azalmasına da sebep olabilir
Kbckr52 Nklcilis kesinlikle her ağladığında vermeyin süt gaz sancıları 15 günden sonra başlanır ama her bebek öyle değil 10 gün başlayan da var daha erken de bu sebebten dolayı rahatsızlıktan ağlıyor aç olduğundan değil annesi şuan onu bır buçuk saattir bir emzirin sürekli beslendıgı için bunu kaldırmıyor miğdesi doğal olarak en azından sindirebilsin bu süreç zarfında Nklcilis
Kuzeybabyy Nklcilis hazımsızlık yaşıyo olabilir saatte bir iki saatte bir emzirin sürekli emmek istiyor sa emzik verebilirsin
Kusbusra Emzirdikten sonra en az bi on dakika omzumda gaz alır gibi sırtını pıt pıtla düz yere yatırma varsa reflü yatağına yatır yoksa da başını biraz yukarda olacak şekilde yatağını ayarla