Gamzeeyigun Kızım 7 aylık oldu göbek adı koymadık ama İslami olarak da konulması gerekiyormuş şuan göbek adı koyabiliyormuyuz @[silindi]
durukusunannesi_ Gamzeeyigun İslami olarak zorunlu mu bilmiyorum benim bildiğim ismi kulağına okunurken Fatma Zehra derler ardından kendi koyduğumuz adı. Ama bizim kızın adını koyan hoca demedi böyle sadece Duru dedi 3 kez. Bence zorunlu değil
Ysgl26 Gamzeeyigun sezaryen oldu bebeği kontrol ederlerken hemşire bi göbek adı koydu oğluma o ara dikişlerim yapılıyodu bebepim erken doğduğu için iyi mi saplıklı diye sormaktan telaştan aklımı vermedim ama asla aklıma gelmiyor..unuttum neydi..
ladyinred ben hiç böyle bişey duymamıştım çok şaşırdım. ama eğer böyle bişey varsa önemli olan niyet sonuçta kimlikte yazmıyor. niyetini dile ismiyle bebeğine doğru göbek adını söyle olsun bitsin. başka rutine gerek yok bence
Gamzeeyigun durukusunannesi_ kimlikte yazmasa bile dinen olması gerekiyor dediler hiç bir fikrim yok benimde bununla ilgili
Gamzeeyigun Ysgl26 bende sezeryan yaptım kimse bana göbek adı koyduk falan da demedi koydularsa haberim bile yok🤷♀️
Dmt-01 Ysgl26 bende sezeryan doğum yaptım 3-4 saat gözetim altında tutuldu bebeğim o sırada hemişreler hep frfırlı kız diye ilgilenmişler hastane çıkışı fırfırlı pembe bi takımdı:)
Dmt-01 Gamzeeyigun kuranda geçen bir isim olsun kulağına okutulan isim demişlerdi bana bende oyüzden kulağına ayşe derin diye okuttum ama kimliğe sadece derin yazdırdım
Elifinci17 Gamzeeyigun islamda öyle bişey yok. Maalesef gelenek ile İslamiyet karıştırılıyor. Gelenekler İslami kural gibi dayatılıyor. Geleneğimizde vardır göbek adı ister koyarsınız ister koymazsınız. Keyfinize bağlı yani.
Melis1706 Gamzeeyigun benim gobek adim yok.kizima hamileyken hic dogru duzgun hareket etmiyordu herkes bu nazli mi olcak ne olcak diyordu nazli koydum😂ama kulagina falan okutmadim