Asel_aygn Dilara9406 kızım hasta o yüzden kemik suyuna şehriye çorbası yaptım bizde yeriz onla birlikte yaninada fırında tavuklu patates pirinç pilavı yaptım bide salata yaptık mı tamamdır
Kaderracar On tane zengin menüsü gelmeden benim fakir soframın ortama girişi 😁 Patates yemeğiyle tarator yaparım belki bide corba kızımın paşa keyfine baglı oda 😁
Dilara9406 Kaderracar 🤣🤣🤣 bizde zengin değilz bacı ya hergün ne yapsam diye ölüyorum inşallah güzel fikirler gelir
ilyestaa Bugün günlerden balikkk Balıkçıdan balık alıp pisirticem tabii evdeki kokuya tahammülüm yok. Salata falanda koyuyolar birsye yapmıyorum 🤣
Halimea Dilara9406 kuzenimin kınası var , evi temizledim yoruldum. Akşam ancak hazırlanmakla uğraşırım. Dışarıdan söyleriz.
gamzes-26 Pane harclı tavuk but yanına makarna yaparım herhalde pilav sık yedik bu ara birde salata turşu tamamdır
Beyzanur7 Dilara9406 valla millet gibi on çeşit ne yapck halim gücüm var ne de durum..Allah bin bereket daha versin hepsine herkeze..dün patates yemeği pilav yaptm bugün milföy hamuruyla borek pisirivercem yanına da kızartma yaparm çayla kahvltk Hergün yildim ne yapsam derdinden 🥴