Nida00 Arkadaşlar sütüm birden çok azaldı 5 aylık bebeğim mamayı reddediyor sürekli emmek istiyor yetmediği için sürekli huzursuz ne yapacağım var mı benim gibi bi durumda olan ne yaptınız 😞
gulsaherell Uyumaya çalışın ve dinlenmeye çalışın. Stresten uzak durun bol bol tahinli helva yiyin üzüm hoşafı yapın. İnşallah iyi gelecektir.
Nida00 gulsaherell ne oldu anlamadım canım uykumda problem yok uyuyorum önerilerin için teşekkür ederim aldırayım ben helva 🌹
Jaleoyku Stres çok etkiliyor gerçekten. Anne bitki çayı,bestlak damla, dut kurusu,helva,incir,ceviz,hurma. Yemeklerle birlikte bunlara ağırlık verebilirsiniz.
Jaleoyku Bol bol emzirin,eğer süt sağma pompanız varsa sütünüz gelmese bile sağım yapın. Birkaç gün önce bir anda sütüm stresten gitti. Bebeğim 2 yudumdan sonrasını cekemiyordu. Size söylediklerimi yedim. Ek gıdasını azaltıp daha çok memeye yönlendirdim.sütüm gelmese bile sağım yaptım 2günde toparladım. Çok zor ama sütüm yetmiyor az diye üzülüp stres yapmamak gerek.
NazifeDemir Sürekli emzirin, göğüsü uyarın. Bol bol su için en az üç litre. Bana bestlak iyi gelmişti deneyebilirsiniz