Murataleyna1406 Kızlar bebeğim 1 yaş 28 günlük baba dede attı mama meme vs gibi kelimeleri var ama birşey istediği zaman mesela su içiyorum ıh ıh ıh diye suya uzaniyo veya başka bişey istediğinde bu şekil istiyor bu normal mi ?
Ogulluana Murataleyna1406 annecim bana bir bardak su verir misin diyemedigine göre tabiki öyle sesler çıkartıp göstererek istediğini yaptırmaya çalışıyor evet normal.
aktifmaya Murataleyna1406 Kızım 13 aylık sadece mama diyor 😅 bişey isteyincede işaret ederek ıh ıh diyo anlıyorum artık normal canım
BirAlparslanAnnesi Murataleyna1406 normal zamanla yerine oturacaktır kelimeleri. Ama mesela su istiyor ya sizden ıh ıh diyerek siz yavrunuza “su” mu istiyorsunuz annecim diyerekten isteklerinin nesnelerin vs adını söyleyerek sürekli konusarak açabilirsiniz 🌸
Poly-ana Ogulluana kadın da annecim bana bir bardak su verir misin demesini beklemiyor zaten en azından su falan demesini bekliyor belli ki ilk çocuğu bu beklentisini de doğru mu diye sormuş cevabınız tersler nitelikte olmuş hoş değil.
Murataleyna1406 Ogulluana bu şekil cümle kurmasını beklemiyorum zaten. Ama ıh ıh demesi normal mi diye sordum
Haffuse Kizim 1 yas 3 aylik… Ayni😅 iletisimimiz ihhhh ihhhh… Bircok kelimesi var, birsey istedigimde yapiyor, ama istedigini belirtecek kelime kullanmiyor… Bence normal, takilmiyorum ama, heyecanla bekliyorum konusmasin😅
Murataleyna1406 Haffuse bende heycanla bekliyorum oğlum da kelimeleri var ama bir şey istediğinde ıh ıh diye isteyince normal mi diye sormak istedim ilk bebeğim olduğu için bilmiyorum teşekkür ederim 🥰
Murataleyna1406 Poly-ana evet ilk bebeğim bilmiyorum o yüzden normal mi diye sormak istedim ama bana da cevabı biraz ters geldi ama olsun canım önemli değil ♥️
Ogulluana Poly-ana tersledigimi nereden çıkardınız ben de on tane çocuk dogurmadim ilk bebeğim ben sadece biraz mantıklı olunması taraftariyim