Tugba323232 Kızlar unı baby 0-6 ay ıslak mendilini kullanıyorum fakat fiyatlar aldı başını gidiyor. Uygun memnun kaldığınız var mı
carpediem___ Tugba323232 e bebekte pure wipes ,uni baby ve baby turco ıslak mendil leri indirimde canım oraya bi bak istersen biz doğduğundan beri baby turco kullanıyoruz memnunum indirime girdikçe stok yapıyorum
Sare_nuhaninannesi_05 Tugba323232 Canım ben pure wipes organic ıslak mendili kullanıyorum kızım şuan 2 ay 25 günlük doğmadan önce indirimden 12′li aldım şuan elim de 3-4 tane paket kaldı bayağı gidiyor ve çok iyi hiç bir tahriş etme konusu vs olmadı organik pamuk özlü bambulu vs gibi çeşitleri var hatta bu paketlerin bitince inşallah yeniden stok yapacağım şuan 12 tanesi 103₺ çok iyi fiyat bence 🥰
-_-hUysUzvetatlikadin Tugba323232 en iyisinden en dandiğine kullanılan ıslaklık vermesine sebep olan sıvı değil mendilin kendisi zararlı o yüzden hangi mendili alırsan al içine sinmiyorsa suda ıslatıp kullanabilirsin. Makul fiyatlı orta kalite uni baby ama yok ben iyisini istiyorum dersen waterwipes
Yigitefeninannesi_ carpediem___ tesadüf girdim yorumlara bakıp fikir almak amacıyla sizin yorumu okuduktan sonra e bebekten indirimden aldım islak mendilimizi teşekkürler:)
Ezelaysen Ben dogdugundan beri hic kullanmadim islak mendil bir tane kucuk tasim var ona su koyuyorum sildikten sonrada zeytinyagi sürüyorum cok şükur pisik olayi hic yaşamadim erkek cocugu bu arada (erkek cocuk daha cok pisik olur dedikleri icin belirttim )
Jldpmk34 Tugba323232 baby turco Aloe Vera kullanıyorum memnunum fiyatı diğer babyturcolara göre azıcık fazla ama ben onu tercih ediyorum
livanurvealpinannesi61 Tugba323232 bende sleepy natural yenidoğan kullanıyorum memnunum pahalı ama içeriği temiz.
Flamingom Tugba323232 uni baby 2-3 yıldır içerğini değiştirdi. Sleepy kullandım simdi baby turco kullanıyorum ıslak mendil çok önemli içeriği sonradan pişik oldu çocugum agzı yara oldu diyen çok oluyor kötü içeriklerden