Super_mom Kızlar iki gündür anket açıyorum kuruma çizgisi mi diye bugün kan verdim tekrar gelirken test aldım gelince yaptım anında soluk çizgi çıktı kan çıkmadı ama galiba hamilelik var 😪
Nrgngr Super_mom bende böyle öğrenmiştim hamile olduğumu hayırlısı olsun inşallah pazartesiye çıkar test de herhalde akışına bırakın merak ettikçe insan stresleniyor
incii_ Benimkide bundan biraz daha belirgin çıkmıştı ertesi gün kan verdım 3 saat sonra testteki gbi pozitiftim
Nrgngr Super_mom büyümüş yinede ya diğeri doyasıya 2 yi geçer hakkınızda hayırlısı olsun ben de kendimden şüphelenmistm ama test yaptım negatif 😂😂benimki 7 aylık olsa sevinirdim ama ümitlenmiştm hayırlısı olsun hakkımızda
Suheyla_sultan Super_mom benim kızım 10 aylıkken hamile kalmıştım Allah kolaylığını veriyor korkma başa çıkarsın 😀
Birkucukbebekmeselesi Super_mom e güzel anne madem sürpriz olcakti niye korunmuyosunuz ki hem korunmasız ilişki oldu diyosunuz hem korkuyorsunuz anlamıyorum bu işi
Super_mom Birkucukbebekmeselesi tüh sizi sorsun diye korunmadık allah’ım yarabbim ya bile isteye yapmış halimiz yok her zaman kondom kullanırdık o gün kullanmadık sadece korunmasız dediğim o tutup içine salmadık