Kotukadinmuzeyyen Oğlum 10 aylık 7.5 kilo normal mamaları içmiyor doktor raporlu mama yazalım severse dedi bi tane similac denedik onuda içmedi hangisini daha çok sever ve çok mu pahalı bu mamalar fiyatları nedir
theazulla Kotukadinmuzeyyen raporlu mamalar ücretsiz devlet karşılıyor bizim de alerjimiz var ücretsiz mama alıyoruz
biimiyomyardimet Kotukadinmuzeyyen hangi raporlu mamalar bilemedim ama biz kilo için raporlu mama kullanıyoruz 60 şişesi (her Şişe 200 ml) 2000 lira tutuyordu raporumuz var diye 500 liraya aldık.
Pamugunannesi23 theazulla mamanın ismi nedir. Birde eşimin sigortası yok bizde ücretsiz alabilir miyiz
gamzes-26 Eczane ile görüsüp önce tane olarak alıp hangisini sevdiğini bulabilirsiniz daha sonra doktora o mamanın raporunu çıkarttırabilirsiniz
biimiyomyardimet Kotukadinmuzeyyen nutrica yanlış yazmadıysam, infatrini olan bizimki sadesini de kullandık ama sevmedi çok içmedi yaşı dolunca şimdi çikolatalıya geçtik ama onuda sevmedi maalesef 😪
Kuzeyedi Pamugunannesi23 Sigorta yoksa bu raporlu mamaları maalesef ücretsiz alamazsınız. Ama yakınınızda ki sağlık ocağına bakabilirsiniz. Oraya genelde artık ihtiyacı olmayanlar mamaları vs bırakıyor. Orada varsa ücretsiz alabilirsiniz.
theazulla Pamugunannesi23 alabilirsiniz diye biliyorum benim eşim Bağ-Kur’lu alıyoruz aptamil kullanıyoruz