Glzrpdr 3 ay 18 günlügüz ve uykuya direnmeler başladı. Atak haftasında miyiz ve ne kadar sürüyor bu durum
alev1 Glzrpdr benimkide aynı 3 aylık başladı uykuya direnme ben birde annemin evindeyim yatağını da arıyor birde yoksa on numara uyuyan çocuğumu sallamadım sallamadım mecbur sallamaya başladık annemle
Ftttmm Glzrpdr Google hesaplıyor atak yazıp bebeğin ultrasona göre doğması gereken tarihi yazın orada kaç gün sürdüğü yazıyor bakabilirsiniz oradan 🌸
Selamcanim Glzrpdr dört ay atağına giriyorsunuz. Sizlere bolca sabırlar diliyorum. Ölmez süründürür geçmiş olsun şimdiden. 😂😂 Ama sabret geçecek ❤️
Glzrpdr neolacaksimdi_ umarım çok uzun sürmez bebeğimin her şeyi alt üst oldu. Meme reddi olmaz umarım. Uykularımız çok zorlaştı sürekli kucak istiyor çığlık çığlığa
alev1 Glzrpdr 6 aya kdr sürüyor diyorlar sakinleştirmeden meme verme eğer atak haftasındaysa o zaman hiç almıyorlar ya ilk kucağıma alıp sakinleştiriyorum sonra veriyorum
alev1 Glzrpdr benimki meme reddi yaşamaya başladı gibi gece hep memede uyurdu ama gece uykuya çok direniyor memede gece uyutmak çok zor o yüzden sallamaya başladım mecbur
Selamcanim Glzrpdr inşallah uzun sürmez gerçekten. Benim bi ay sürdü. Meme reddide oldu geri dönmedi. Siz sabırlı olun hemen geçsin dilerim.