1453Abcdefg Ramazandan beri asla doymuyorm. Bütün ay oruc tuttum asla zorlanmadım ana ramazan bitti benım iştah coştu kendmı tutamıyorum sürekli yemek çikolata isteğim var. Ne yapıcam ben asla kilo veremiyorum cok mutsuzum😕😕😕
Yaseminmete 1453Abcdefg al benden de o kadar. Kahvalti yapiyorum bir yandan da cocugumu oyaliyorum ne yedigimi anlamiyorum daha da yiyesim geliyor/ ama dur demek lazim/ aynaya bakinca kendimi hic guzel hissetmiyorum….
gurbet_gelini12 1453Abcdefg sen bensın verdiğim kiloları geri aldım ve göbişim aldı başını gidiyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ask_annesii 1453Abcdefg boğazına dur diyeceksin yoksa kilolardan zor kurtulursun kiloyu bir kenara attım sağlık açısından da ileri yaş için sıkıntı
Yaseminmete 1453Abcdefg neden oyle olduk gercekten bende bilmiyorum 😂 ramazandan once yuzmeye gidiyordum yuzmeye devam edecegim. Sizde bir spor bulun yoksa evde boyle olmayacak. G.t gobek gitti gercekten. Dikkat edersek zayiflariz diger turlu ye ye bize zarar aldikca vermeside zorlasiyor sonra
1453Abcdefg Yaseminmete bende gittim yüzmeye o bitince fitnessa yazıldım belediyenin güzel gidiyordu seçim dolayısıyla tatile girdi biran önce acılmasını bekliyorum