Umutaras Merhaba kızlar oğlum hot wheels hastası konudads yazdığım gibi kıvrılan yarış pisti arayışındayım max bütcem 300 tl civarı elinde olan yazar sa sevinirim ciddi alıcıyım 😂
Bebegimveben1_ Umutaras bugün trendyolda gördüm 339 du bence trendyola bak 300 lira bütçe az değil ayrıca buradan alırsan kargoyuda sana ödetirler kargolarda dünyanın parası olmuş trendyolda 100 tl üstü kargoda bedava bulursun bence
Atesbebek Sıfırını al bence 200 daha çık yok mu kumbara falan 🤣 çocuklar ister istemez hor kullanıyor o yüzden bu tarz oyuncaklarda sıfırına gitmek lazım. Bunu görmemiştim benim oğlumda hot wheels hastası aklıma soktun şimdi beni masrafa sokacaksın 🤣
Atesbebek Ay gece gece güldüm biri ilana koymuş dolapta 600 tl kutusu ve arabaları dahil değilmiş bide 🤣 bide koyalı da 3 ay olmuş.
Umutaras Atesbebek yaa ben bilr hevesleniyorum artık biliyor musun arabalarla başladık konu nereleere geldi 😂😂 ya dolaptakilerin bazılsrı gerçekten şaka gibi sıfırı zaten 500 lira
Umutaras Bebegimveben1_ ay ben baktım baktım hiç göremedim anlık indirim miydi acaba rğer kaçırdıysan çok üzülüyorum ya n11 de 371 gösteriyo ama içine girince oda 500 oluyo🥲
Umutaras BuzluKahve doğru bugün köpek balıklı taşıyıcısına amazondan baya uygna aldım ama ürün yok ordada şuan teşekkür ederm yorumunuz için :)
Bebegimveben1_ Umutaras yok canım anlık değildi hatta eşimin yeğenide seviyor onun için sepetime ekledim alacaktım sonra anlık bir aydınlanma yaşadım onlar benim oğluma ne alıyorki bende onlara alayım dedim😂
Bebegimveben1_ Umutaras şu modelden bahsediyorum ama doğru mu acaba https://ty.gl/1ww3ur326t umarım link paylaşmak yasak değildir bir ara sanki öyle bişey okumuştum
Umutaras Bebegimveben1_ ya canım benim linlin yorumun için çaban için teşekkür ederim gerçekten sağol ama bu model değil benim aradığım hem arabalar için kutu oluyo kutu açılıncada yarış pisti oluyo değişik bişey yani 😂 ay arada aynı aydınmaları bende yaşıyorum😂😂😂