Meryemozen 21 günlük bebeğim var bi kaç gündür burnu tıkalı dün gece ateşlendi dünden beri de burnu hiç açılmadı nefes alamıyo resmen 😣 nefes alamadığı için de uyuyamıyo yorgun düştü iyice var mı iyi gelir dediğiniz bi çare 😞
asel_asya61 Meryemozen soğanı ikiye bölün içine birkaç tane karanfil saplayın bebeğin yakınına koyun iyi gelecektir inşallah. Serum fizyolojik yapıp burnunu aspiratörle de çekebilirsiniz
Nazlitekbicak Meryemozen otri bebenin deniz suyu ve aspiratorunu alın benim de 20 günlük oğlum var iki gündür burnu tikanikti bugün rahatladı
EdaMz Meryemozen deniz suyu kullanıyorum canım burnu sürekli tıkalı tıkandıkça damla veriyorum tonimer adı yanında hortumuda var gerekirse burnundakileri de al daha rahat uyur.
Meryemozen nesee denedim açmadı maalesef öksürüğü de var 😞 asel_asya61 Serum fizyolojik yapıp aspiratörle çektim o da açmadı hatta aspiratörle 2 saate bi çekiyorum iyice dolmasın diye 😞 soğanı hemen deniyorum inşallah iyi gelir.
Meryemozen Nazlitekbicak yurtdışında yaşıyorum aynı markayı bulabilir miyim bilmiyorum yarın eczaneye bi sorarım teşekkür ederim 🙏🏻
EdaMz Meryemozen evet canım biz bile uyuyamıyoruz öyle bir durumda yavrucaklar nasıl uyusun sen eczaneden al zararı yok tıkandıkça damlat
Meryemozen EdaMz yurtdışında yaşıyorum aynı markayı bulabilir miyim bilmiyorum 🤷♀️ yarın bi sorarım eczaneye, teşekkür ederim 🙏🏻