Kızlar ben henüz 1 aylık anneyim ama bu kısa sürede bile bebeğim bana birsürü şey öğretti. Öncelikle akşamları uyutmaya çalışıp uyutamatığımda babası alıyor evde karanlıkta turluyorlar ve hemen dalıyor uykuya... yani uzun süre deneyip başaramadığnz anlarda verin babaya 😄 değişik geliyor demek ki bebeğe ☺️ Diğer tavsiyem mesela sol göğsümü emerken bazen çok huysuzluk yapar memeyle kavga eder yine akşamları uyku öncesi özellikle, farkettim ki sol göğüs ucum sağa göre fazla çıkık değil demek ki ona sinirleniyomuş uykuya dalış öncesiyse hemen sağı vermeye başladım bir iki emip daldı zaten... uykudan uyanınca doyurmak veya alt değiştirmek için birden yataktan almayın üşüyorlar ağlıyorlar yavaş yavaş açın üstünü oyalayın bir iki dakika başını okşayın... bide ben bir hafta öncesine kadar yakınırdım memeden sonra yerine koyarken hemen uyanıyo diye, o da yavaş yavaş azalıyo uyansa bile kendi kendine yine gidiyor gözler sabırlı olun sadece:) nacizane tecrübelerim bunlardı :) son olarak kızımın tam tepedeki saçları azalmaya başladı yenisi mi çıkacak yerine yoksa hep böyle seyrek saçlı mı olacak büyüdüğünde ☹️