aysssnr 3 ay 8 günlük bebeğim doğduğundan beri yanımda yatıyor ama kendi yatağında yatsın istiyorum, siz yataklarınızı ne zaman nasıl ayırdınız?
Asliihnnomerr aysssnr 2 yaşına kadar güvenli bağlanma olması açısından yanımda yatacak. Zaten büyüdükçe kendileri ayrı odada yatmak isteyecekler ben bir kaç uzman pedagogun söylediklerini yapıyorum. Tabi bazilari daha erken ayırıyor saygı duyuyorum herkesin kendi evladı herkes nasıl istiyorsa öyle yapabilir 🥰
Svg_ aysssnr doğduğundan beri beşiğinde yatıyor oğlum şu an 7.5 aylık hala öyle beşiği yatağımın yanında hemen yanınızda yattığında korkmuyor musunuz ezerim falan diye
Tosbaninannesi aysssnr 2 ay 4 günlük doğduğu günden beri bizim odamızda kendi yatağında yatıyor sadece babası gece çalıştığı zamanlarda benimle birlikte uyuyor birde şimdi aşı olduğu için yanımızda yatacak onun haricinde hep kendi yatağında
aysssnr Asliihnnomerr aslında şikayetçi değilim yanımda yatmasından ama yerini bilsin istiyorum yengem o şekilde diye diye 7 senedir ayıramadı çocuğu yanından o yüzden hiç ayıramam diye de korkmuyo değilim
witcher Asliihnnomerr Benim ki de 11 aylık depremden sonra yanımda yatmaya başladı aynı yatakta yani şuan sadece gündüz uykusunu kendi beşiğinde yapıyor gece mümkün değil uyumuyor. Sizinkide mi aynı yatakta uyuyorsunuz?
aysssnr witcher 2 hafta öncesine kadar kucağımda uyuyordu bırakınca uyanıyordu 2 haftadır sadece yanımda evet babasıyla aramızda uyuyor hatta babasını koltuğa gönderiyoruz bazen
Asliihnnomerr witcher aynı yatakta yatıyoruz evet. Ben böyle istiyorum yani benim için bı mahsuru yok 2-2 buçuk yaşına gelince ayiracagim zorlanacagimi düşünmüyorum . İnşallah yani
aysssnr Svg_ yok hayır uyurken dönen bi insan değilim ve aramızda mesafe var ama işte yatakta alanımız daraldığı için eşim de bende bazen çok sıkışıyoruz
aysssnr Tosbaninannesi geceleri emiyor mu bizim gece uykumuz akşam 8 sabah 7 ve gece 3 kez falan emiyor o yüzden kendi yatağına da koyamıyorum biraz
Tosbaninannesi aysssnr 1 haftaya yakındır geceleri uyanmiyor uyandırmaya çalışıyorum kalkmıyor memeyi itiyor mamayı da kabul etmiyor böyle iyi mi kötü mü bilemiyorum 1 gibi emiyor en son öylede uyuyo