Kevser_mirac33 Kizlar doğum kilonuzu nasıl verdiniz ben emziriyorum bir yandanda kilo vermek istiyorum öneriniz varmı bebm 8 aylık ek gıda fazla bişi y meiuo süt agirlikli besleniyor yeşil çay kiraz sapı çayı içen varmı aynı anda emziren yada başka tavsiyeniz
Tontis_annesii Kevser_mirac33 veremedim tam tersi aldım bu yüzden çarşamba günü diyetisyene başlıycam
ilknur0403 Kevser_mirac33 sabahları uyanır uyanmaz aç karnına sade kahve içtim limonlu su ( kilodan ziyade benim odemim vardır) sonra hareket berekettir diyip evde spor yaptım lessienin o şekilde tekrar medium oldum şükür sadeve sezeryan göbeğim kaldı biraz oda hala rahatsız ediyor tabikidee havalr iyice ısınsın bol bol yürüyüşle desteklemeyi düşünüyorum.. öğün atlamayın bize kilo aldıran daha çok o oluyor bide protein ağırlıklı beslenin
Sesss_s Kevser_mirac33 iki hamilelik geçirdim ve her ikisinde sadece 7 kilo aldım ama dogumdan sonra 65 den 83 kadar cıktım Asla veremiyordum ama ramazda oruc tuttukdan sonra 4 kilo verdim 4 gün oldu lesli ye başladım nerdeyse onunlada birlikte 1 kilo verdim ama yememe cok dikkat edemedim Ama cok aZimliyimm vericem bu sefer bir yerden başlamız gerek . Ama emzirdigin içinde detoks sularını içemiyorum. Eger varsa yapan banada soylesin. Tek sporla olucak degil galibaa desteklemek lazım
Kevser_mirac33 Tontis_annesii off bende önce verdim şimdide tekrar almaya başlıyorum emziriyorum da sütü kesilir diede bişi yapamiyom