hhilaltekinn Merhabalar kızlar,, 8 aylik bebegim var ve artik onunla baş edemiyorum hiç durmuyor devamlı ağlıyor ne oyun oynayacağımız ne yapacagimiz şaşırdım.
4ocukannesii hhilaltekinn parmak kuklası veya iki küçük farklı peluş oyuncağı alıp birbiriyle konuşuyormuş gibi oyun oynayabilirsiniz 8 aylık ikizlerim biri kolik ve hiç durmuyor ancak böyle başa çıkıyorum
hhilaltekinn 4ocukannesii devamlı birebir oyun istiyor ama bu gün içinde mümkün olmuyor her zaman maalesef. Allah size kolaylık versin ikiz deyince benim derdim küçük göründü:)
4ocukannesii hhilaltekinn aslında ikiz şans çünkü simdiden birbirleri ile oyun oynuyorlar yani oyun dedigim biri bi yere vuruyor hoşuna gidip gülünce diyeri de gülüyor gün içinde benim bebeklerin pek eziyeti nazi yok sadece beni görünce ağlıyorlar akşamları özellikle vakit geçiriyorum mutlaka farklı bi aktivite yapıyorum örneğin küçük topları bi kaseye koyup streçliyorum az bi yerini açık bırakıyorum ordan almaya calisiyorlar tabi ben onlar oynarken işimi yapıyorum sonra dik kenarlı tepsi gibi birşeye renkli mandallar takıyorum onları çıkarmaya çalışıyorlar v.s