Rene Kızlar oğlum 3 aylık babasına gidince çok ağlıyor en sevdiği şey ayakta birinin dolandırması onu bile yapınca ağlıyor sürekli nedenini anlamadık.sizce nedendir
Elyaa Rene Daha cok minik. Gaz sancisi olabilir. O aydaki bi bebek her seye aglayabilir. Baba digerleri farketme bence. Sizde susuyorsa anne kokusunu istiyodur:)
ikicocukcokcocuk Rene nedenini bilmiyorum ama benim kızım 2yaşına girecek hala babasında ağlar babası sert sever belki ondan olabilir
Fgelemet Rene benim kızım 8 aylık o da babasında durmuyor duşa bile giriyorum çıktığımda ağlamaktan helak olmuş yavrum nedenini bende bilmiyorum
tekbasimabakiyorum Rene benim kızım da aynı. Henüz babayı tanımıyorlar. Babalık beşinci altıncı aydan sonra başlıyor, o zamana kadar bize yapışıklar 🤗
Rene Elyaa annemde ablamda susuyor yada başkasına gidince ama babasında bariz ağlıyor ya eşimde üzülüyor. Gaz sancıları geçti canım şükür. Sigara içiyor ondanmı rahatsız oluyo dedim ama başka sigara içenlerdede duruyor babaya gidince dudak büzüp ağlıyo 🙈
Bsraak tekbasimabakiyorum ben buna katılmıyorum biz eşimle doğumdan beri birlikte baktık gazlıydı çok ağlardı gece bile uyanırdı eşim çünkü altını değişirirken çıldırıdı tek değiştirtmezdi babası oynatmaya çalışırdı sancıları olunca tabi meme dışında susmazdı ama eşimde uyur kucağında gezerdi 7 aylık hala öyle
Elyaa Rene Cok kucuk oldugu icin bilincli bir aglama degildir diye dusunuyorum. Benim kizim 17 aylik babasiyla 5 dk vakit gecirse kiyamet kopuyo. Cunku babamiz biraz kizdirmayi ugrasmayi seviyo haliyle cocuk da gorunce diken diken oluyo😂
Rene KumsalDerya yok etmeyiz yani yüksek sesle konuşmalarımızda olmaz. Kavga etsekte baş başayken ederiz
Bsraak Rene peki ağladı bende susmuyo diye stres yaparmı belki o etkiliypdur bebekler genelde stresi çok hisseder
Rene Bsraak bende onu düşünüyorum stres yapıyor ağlıcak diye oda rahatsız oluyo olabilir belki doktoruna sorucam bakalım
DuyguveUygar Rene bizde bugün 3 aylık olduk az önce aynı muhabbet geçti babasında ağlıyor ben kucağında gezdireyim istiyor çok şaşkınım yoruldum
Minel-inannesi Rene babasi kucaginda tutarken kendine dönük değil karsiya bakarak tutsun bide öyle deneyin isterseniz. Benim kiz kimsenin kucaginda yuzune bakar durmaz benden baska😊
Bsraak Rene mesela lohusayken bazı anneler yazardı hep bebeğim bende susmuyo diye çünkü ağladı ağlayacak susturanayacağım diye düşününce hissediyo bebekler ama geçicektir
Minel-inannesi Rene babayi bi dusa yollayin. bi suya girsin rahatlasin, bütün endiselerini suyla salsın sonrasinda o sakinlikle kucaklasin bebeğinizi ha agladi ha aglicak diye tedirgin oldukca hisseder bebek.