OptimusPrime Hanımlar 1 aylık bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyosunuz özellikle gece? Gece uykularınızı nasıl ayarladınız? Alarm kurup mu uyanıyosunuz yoksa ne zaman ağlarsa mı? Doktorunuz kaç saatte bir en fazla dedi teşekkürler🙏🏻
Sadiyealp OptimusPrime biz 40 gunluk olduk bundan 2 hafta once geceleri alarm kurar 2 saatte bi kalkardim sonra bktim surekli uyaniyom artik ellemiyorum zaten alışmış kendi 2 saatte bi uyaniyo🙄
Deletedmom388 OptimusPrime o zamanlar kızım kendiliğinden saat başı kalkıyordu alarma gerek kalmadı bazen daha erken bile kalktığı oluyordu,sıksık emzirdim. 2saati geçmemesi lazım sanırım
zeynepzeze 2 saati geçmemesi gerekiyor. Uyuyorsa uyandırın kan şekeri düşebilir çünkü.. Bu zaman da gece uykuları ayarlanmaz sanırım🤷♀️ Bebeğim 53 günlük bir günü bir gününü tutmuyor
OptimusPrime zeynepzeze Merak ettim kim nasıl uyutuyor diye 2 saatte bir gece uyanıp emziriyorum gündüz kendisi ne zaman ne kadar isterse doyuyor fazlasını çıkarıyor emmek isterse yeniden veriyorum :)
OptimusPrime Deletedmom388 Bende geçirmemeye bakıyorum. Geceleri özellikle.. Gündüz ne zaman ne kadar isterse emiyor teşekkür ederim cevap için😊
Sadiyealp OptimusPrime vala geceleri bende yapıyordum vazgectim cunku kendi kalkiyo sagolsun sadece ilk uyandirmadigim gun nasil olduysa 4 saat faln uyudu😂😂
Babybaby45 OptimusPrime biz şuan 1.5 aylık olduk 2 maksimum 2.3 saate kendi uyanıyor meme için karnını doyurup yatıyor kızım.