Nur345 Tugcedemirr geçmiş olsun urtikeri bı arastirin isterseniz Baska benzer belirtilerinin varmı diye
Feyzosumunannesi Tugcedemirr https://mutluresim.com/images/2023/04/27/vZAAs.jpg. benim de aynı şekilde birsey çıktı ve kaşınıyor büyüdü anlam veremedim
ozge28 Tugcedemirr bundan bir ay öncesine kadar benimde aynı olmuştu artık kanıyordu doktora gittim Domestos alerji yapmıştı o yüzden olmuştu Krem verdi onu kullandım bide sık sık nemlendir dedi doktorum
biimiyomyardimet Tugcedemirr geçmiş olsun 🌸 bu ara ürtiker çok duyuyorum, şişme ve acılı kaşıntı eşlik edermiş öyle mi acaba 😔
Halimea Tugcedemirr egzama , temizlikte yapınca olmuş ,benim de böyle oluyo bulaşık yıkayınca eldiven kullanmasam . Her gece krem sürerim ellerime yoksa kuru kalıyo ve böyle oluyor , ağrısı da çok kötü. Geçmiş olsun.
nmt41 Tugcedemirr geçmiş olsun nazar duası okuyun okutun üfletin nazar resmen .. normalde nazara çok önem vermezdim ama başıma geldikçe malesef artık görünce bile anlıyorum , güzel bişey yapıp birine ikram ettiniz mi kesin nazar