Alpbaby Sezeryan doğum yaptım 40 ım çıktı 1 hafta önce bugün kan gelmeye başladı koyu renk karnında ağruyor adet oluyorum dimi
zynp-1994 edafmo bende size sorayım o zaman bende şimdi kanamam oldu normalde çoktan doğumdan sonra kesilmişti 37. Günüm doktorumla telefonda görüştüm adettir o dedi bende tamam dedim sizinde mi böyle olmuştu
zynp-1994 edafmo birde eşimle cinsel ilişki yaşadık ben ondan sandım ama adet dedi doktorum bana da erken gibi geldi ama sizin böyle yazdığınızı görünce
zynp-1994 Aybarssmom01 benimde ilişkiden sonra olunca ödüm patladı başka bir şey oldu sandım adet hiç aklıma gelmedi uzun süre olmayınca tabi unutmuşuz artık korktum 😬😅
zynp-1994 edafmo dediğim gibi renk olmayı unuttuğumuz için aklıma daha bu kadar erken gelmemişti hamile kalmadan önce de çok düzensiz adet olurdum demek ki hiç alakası yokmuş ya da diğer söylenen şeylerin
edafmo zynp-1994 evet benim de çevremde bu kadar erken olan kimse yoktu, ben olunca hemen doktoru aramıştım korkup😂 doğumdan sonra ağrısı hafifleten düzene giren çok duydum ama