silad70 1 ay 8 günlük ikizlerim var 60 cc mama veriyorum ama 2 saat dolmadan uyanıp ağlıyorlar doyurmuyor mu ki CC sini yükseltiyim mi
Sarperinannesi silad70 her bebegin ihtiyacı değişiklik gösterdiğini söylemişti doktorum bebeğimi sadece mamayla besliyorum henüz 2 aylık sizde sadece mama veriyorsanız diye söylüyorum 1.5 aylıkken 120 cc içmeye başlamıştı ve doktorum kusma olmuyorsa verebilirsiniz demişti
silad70 Bssraa2 gazlılar zaten sürekli ıkınma kızarma oluyor ama ağlamıyorlar gazdan sadece ıkınıp kızarıyorlar mamayı teklif edince içiyorlar
silad70 Sarperinannesi sürekli kusmaları var kusmalarına normal diyorlar ama teklif edince de içiyorlar ilk defa 120 CC içtiler hem emiyorlards emdikten sonra vermiyorum canları ne zaman isterse emiyorlar yani meme reddi de var
Sarperinannesi Kusmaları çok fazla degilse vermeye devam edin yesin bebeklerimiz ki büyüsünler canları nasıl istiyorsa meme reddi laneti nasıl asılır bilmiyorum ama ilk mama verip sonra memede oylayabilirseniz hepinizin gönlü olur gibi