esratkr Kızlar burun dolgusu yaptırmama çok az bir zaman kaldı ama yaptıran var mı emzirirken bir zararı olmaz degil mi ? Doktorum yaptırabilirsin diyo yaptiranlardan cevap bekliyorum
Ysgl26 esratkr ahaha kız valla helal olsun ha takdir ediyorum sizleri . Ben saçımı tarayacak vakit bulamıyorum estetiğe girişiyosunuz.. cidden helal olsun
usernamesu esratkr yaptırabilirsin ekstra ödem olursun o kdar bende dudak dolgusu yaptırdım bebeğim 9 aylık
esratkr Ysgl26 yaa 😂 ben de o yüzden yaptırıyorum saçımı tarayamıyorum ama dolgum olsun bakım bakımdır 😂
nazli-06 esratkr diş dolgum düştü kusura bakmayın cocuga bakayım derken yazının başı gozumden kacmıs.
usernamesu esratkr hayır gerek yok dolgu vücutta dağılan bişey değil süte etki eden bir şey değil. yapan kişi tanıdığım bir doktor karısına da yapıyordu emzirirken hiçbir sıkıntı olmadığını kendisi de söyledi
yagmurkokusu_ esratkr Denizli deyim Ama Ankara Konya izmir Antalya sürekli gidip geldiğimiz şehirler 😂
yagmurkokusu_ esratkr ay yaptırmış olan varsa çok iyi olur soracaklarımı sorarım ben burun ameliyatı düşünüyorum da