Mavimsii24 Merhabalar bebeğim 2aylık tam 1 haftadır uyumuyor ne gece ne gündüz ve ben yalnız başımayım artık gücüm kalmadı ona yetişemiyorum kendime hiç yetişemiyorum. Doktora gittik Paranox S 120 mg verdi fitil yani. Kullanan var mı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım ama artık çok kötüyüm bi çözüm bulmam lazım en azından 1 gece de olsa uyusun.
Melekbas Mavimsii24 agrisi kesici ates dusurucu, doktor bana gerektiginde yarim ver demisti kesip koyuyordum genelde uyuyacagi zaman rahatlatip atesini dusuruyordu ama uyumasi icin vermedim hic
Mdmn0710 Ağrı kesici ateş düşürücü ve kesinlikle yarım verin oğlum 6,5 aylık hala yarım kullanıyoruz. Uyku da yapıyor evet, yüksek ihtimalle o yüzden vermiştir doktorunuz. Yatmasına yakın yapın, gece güzel uyur.
Mtbuaaa Mavimsii24 Allah aşkıma doktora uyumuyor dediniz oda size fitil mi verdi. Nasıl doktor olmuş o Bu nasıl kafa ben anlamıyorum Sakın yapmayın sizde fitil ateş durumunda bile en son çare olarak verilir Uyusun diye fitil verilir mi
Mavimsii24 Mtbuaaa uyumuyor diye değil 1 haftadır geceleri sürekli huzursuz ağlıyor bu yüzden uyumuyor yani gaz sancıları genelde oluyor ondan verdi.
Melisa90 Mavimsii24 ben kullandım hepsini yapmadım ama yarısını bicakla sıyırdım öyle yaptım ince kaldı yani uykusuna hiçbir faydası olmadı ateşini düşürdü sadece
Laydaren Mavimsii24 Daha önce kabız olan bebek için kullanıldığını duymuştum. Ama gaz sancıları için bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Oğlumun ateşini sadece fitil düşürüyor başka hiçbir ilaç düşürmüyor. Fitil de yalnızca çok yüksek ve inatçı düşmeyen ateş olduğunda kullanıyorum. O zamanlarda da gaza iyi geldiğini hiç farketmedim, gaz sancıları aynen devamdı çünkü. Evet uyku yapıyor ama bu uyku öyle rahat uyusun vs vs değil. Ağır bir ilaç aldığınızda kısa ve yoğun uykuyu düşünün öyle bir şey. Zaten her akşam vermenizin asla mümkün olmadığı bir ilaç bu. İyice düşünmek lazım, bilemedim. 2 aylık bir bebek için tam fitil de oldukça ağır gelecektir bu arada. Deneyeceğim diyorsanız yarısını verin
Mavimsii24 Laydaren zaten tam fitil verilmiyor yarım yazıldı bize de. Ayrıca kabızlığı da vardı bebeğimin bu yüzden ıkınmaktan poposu çatlamış kızarmıştı ayrıca krem de verildi yani sırf uyku yapsın diye verilmedi. Ağrıları ve kabızlığı huzursuzluğu bi nebze dinsin diye verildi. Ve ben aldığım halde hala kaç gün oldu kullanmadım çok kullanma taraftarı da değilim merak etmeyin bilinçsiz biri değilim😊
Laydaren Mavimsii24 Bunları bilemem tabii, postta yalnızca uykudan bahsettiğiniz için söyledim bunları.