Beybiiiiii Kızlar son bir haftadır kızımı emzirdiğimde içtiği sütü kusuyor. Annem bana hamile olabilirsin sütün tadı bozulmuş bebek o yüzden kusuyor olabilir dedi Başına böyle bişe gelen varmı emzirdiği halde hamile kalan 🌿💐
shawty Beybiiiiii Burada okuyoruz sürekli süt asla korumaz hamile kalan birçok bayan var çocuk düşünmüyorsanız daha sağlıklı korunabilirsiniz.
BelaCivciv Beybiiiiii Başına böyle bişe gelen varmı emzirdiği halde hamile kalan 🌿💐 Başıma böyle bir şey gelmedi ama tabi ki hamile kalabilirsiniz emzirirken. Bir de hamileyken ve sonrasında doğurunca iki çocuğunu da emziren anneler var sütün tadı bozulmuyordur herhalde.
Poly-ana Beybiiiiii Emzirmek bi koruma sağlamaz nerden çıkartıyorlar bunu anlamıyorum. Sütün tadını da bozmaz☺️
menekse_kaya34 Benim arkadaşım aynı o şekilde oldu oğlu 6 ayliken içtiğini kusuyordu bir yerden sonra artık hiç içmek istemdi günü geçince test yaptı gebe şimdi 5 aylık oldu bile olabilir yani ama sütünüzü tadı değişmiş olabilir birşey yemissinizdir belki