Haticeederen5 Acayip pişik oldu kızım 5 aylık ve o kadar krem kullandım gecmiyor badem yağı pisige iyi gelir mi hiç uykuya dalamiyor ayaktayız saatlerce sanırım dişte çıkartıyor 😒
[silindi] Haticeederen5 hiç pişik yaşamadık ama kantaron yağı yara doku iyileşmesinde faydalı diye biliyorum.
Alptugba Haticeederen5 Canim bizde yasadik kullanmadigim krem kalmadi doktora goturduk krem yazdi oda fayda etmedi en son pudra denedim 2 günde geçti bi dene derim
Busra17_18 Haticeederen5 canim ishal mi bebisin. bende yaşadım bugün başka posta cevap verdim hatta. travazol ve hamazing krem ikisini karıştırıp günde iki kere sürdüm. normalde sudo kullanıyordum ama o pisiğe hiç mi hiç fayda etmemişti bu iki kremle pisigi çok kolay geçmişti
Bhrkdr34 Kesınlıkle en ıyı gelen sey fişek yaglı arko krem inanılmaz etkili çok şükür en azından hem ılac degıl hemde anında etki ediyor cok pişmişse bırkac surede gecırır
Zeynepnazinannesi Haticeederen5 bütün çinkosu yüksek pişik kremlerini kullandım canım hiç bir işe yaramadı artık ciğer gibi olmuştu tavsiye üzerine yeşil tüplü arko krem aldım sonuç mükemmel 👏 Şiddetle tavsiye ediyorum
Veysel_aras38 Haticeederen5 kantoron ve zeytinyagı karışımı kullanıyorum faydalı diye duymuştm bebegimin poposunda çatlak var ona iyi geldi gibi