Ndd_mhmt Arkadaşlar kan ilacı bebekte sürekli kusma yaparmı 4 ay bir haftalık bebeğim yaklaşık bir haftadır sürekli kusuyor yediğini hemen çıkarıyor kakasında da sümüksü şeyler var nedeni ne olabilir yardım lütfen 🙏
EsilaEbru Ndd_mhmt aynı post bir kaç gün önce de açılmıştı çoğu kişide aynı etkiyi yapıyor kusma verirken bebeğin ağlaması kabızlık ve huzursuzluk. Yine çoğu kişi bu ilacı değiştirmiş için zararlı maddeler varmış bana da Sağlıkocağı verdi ben kullanmıyorum doktorun başka yazıcak
MESoydan Ndd_mhmt içinde Paraben var çoğu kişide de ay o şikayaetler bende hemen kullanmayı kestim başka alıcam
Gmzaz Ndd_mhmt ben ocean microfer kullaniyorum, herhangi bir yan etkiyle karşılaşmadım. Üstelik bebeğim severek içiyor
Ndd_mhmt EsilaEbru o postu okumadım maalesef ama kabızlık değil de bizde ishal gibiydik ama o ilaçtan değil bir süredir vardı kakasındaki mukus oranı arttı ve kusması arttı yediğini çıkarıyor ve ilaçtan sonra hep ağlıyor bu kusma bütün gün devam eder mi ya
MESoydan Ndd_mhmt valla bizim ebemiz kabızlık, kusma, kanlı kaka görürseniz kesin falan dedi ama ben onu beklemedim yani bir süre kullandım kakasını zor yapıyordu o yüzden kestim kusması falan olmadı dediğim gibi çoğu kişide bunlar da oluyormuş 🤷🏻♀️
Defnem_ Canım kullanma onu iyi bişey olsa bedavaya vermezler zaten içinde paraben var doktorum kullanma dedi bana ferrozinc diye bi şurup verdi onu kullanıyorum hiç sorun olmadı çok şükür
Ndd_mhmt Defnem_ evet bıraktım ya teşekkür ederim 🙏 madem zararlı bu sağlık bakanlığı nasıl izin veriyor ben anlayamıyorum ya
Gmzaz Bebegim_0406 Ben bebeğime kan testi yaptırdım, kan değerleri normal çıktı ama ona rağmen veriyorum. Doktorumuz koruyucu olarak kullanabilecegimizi söyledi. Yapilan bir araştırmada demir takviyesi kullanan bebeklerin okul başarısının daha yüksek olduğu saptanmış. Birde yaşları ilerledikçe kan değerleri düşüyormuş. Pekmezde demir varmış ancak miktarı çok azmış. Günlük demir ihtiyacının karşılanması için 2 su bardağına yakın pekmez içilmesi gerekirmiş.
Bisaniyebakarmisin Bebegim_0406 himm. Ben vermedim hiç ..6. Aydayiz. Skintisi gözükmüyor ama değerlerini bilmiyorum. Allah göstermesin tabi