Tatli_Bir_Anne_ Kabak vereceğim bugün, kabağı sadece bir dilimini yapmayi düşünüyorum. Buharda mı hasliyoruz suda mı? Acil yardımınıza ihtiyacım var
durukusunannesi_ Tatli_Bir_Anne_ buharda pişirme aparatıyla yapıyorum ben şuan havuç veriyorum kabağa geçeceğim bende
durukusunannesi_ Ogulluana siz hangi sebzeleri verdiniz acaba havuç kabak patates avakado geldi benim de aklıma sadece
Tatli_Bir_Anne_ durukusunannesi_ birisi kabağın mevsimi değil demiş.. bende buharda pişirme aparatı da yok nasıl yapabilirim ki
Ogulluana durukusunannesi_ bizim yaz mevsimine denk geldi ek gıda başlangıcımiz. Ben hiç neyi hangi ay yemeli demedim mevsiminde olmak kaydıyla herşeyi yedirdim mesela yumurtayı sarı beyaz birlikte verdim sıkıntı olmadi
durukusunannesi_ Tatli_Bir_Anne_ metal bir süzgeç gibi bişey varsa tencerenin içine onu koyun suya değmeden pişmesi amaç
Tatli_Bir_Anne_ durukusunannesi_ teşekkür ederim. Evde patates var patates mı pisirsem acaba, sadece yoğurt denedik
Tatli_Bir_Anne_ Ogulluana denemedik. Sadece yoğurt denedim. Ne denemem lazım, herkes kavak havuç patates diyince bende esimi çarşıya gönderdim kabak için
yagmurkokusu_ Tatli_Bir_Anne_ bizim pazarda 2 kabakta hala var mesela 3 gün yoğurt 3 gün kabak 3 gün havuç 3 gün tatlı patates çok az 3 gün bal kabağı 3 gün yumurta sarısı 3 gün elma 3 gün armut 3 gün çok az muz verdim az az 3 gün avakado Yoğurtlu elma Yoğurtlu armut Şeklinde ilerliyoruz 3 gün taze fasülye Ama dinlendiriyorum peş peşe uygulamıyorum reddediyor Kabak havuç pirinç pişirip az zeytinyağ ile çorba yapmıştım ama yemedi ebemiz söylüyor bize bende ona göre gidiyorum beğenmediklerini zorlamıyorum alerji var mı yok mu amaç ? 1 hafta sonra 6 aylık olacak Ona göre de blw ile devam etmeyi düşünüyorum 2 öğüne çıkarmayı düşünüyoruz. Kahvaltı ile başlayacağım..