Mucizemmmm Kizlar hangi mamalari kullandiniz hangisini kullanayim herkes birini diyo bn aptamil aldim simdilik ama kabiz yapiyo sanki oneriniz varmi bu arada babagim 22 gunluk
Ercanekininannesi Başta sma kullandım gaz yaptı sonra annem evolvia ac almş kolik bebekler içinmiş ondan da pek memnun kalmadım. Şuan hipp combiotik kullanıyorum çok memnunum gaz sancısı pek olmuyo. fiyatı diğerlerine göre yüksel ama geceleri o kadar ağlıyoduki hiç gözümde değil verdiğim fazladan para. Bide zaten emziriyorum 2-3kez veriyorum. Bebeğim 27günlük bu arada
NaimeYilmaz Aptamil ve sma için genel olarak kabızkık şikayeti var memnun olanlar da var tabi. onun dısında duymadm . Ben evolvıadan memnunum
Minikprenses Süt için 1 çorba kaşığı pekmezi bi bardak suya katıp içiyorum hem bana hem bebeğimede iyi geliyo hastalık kansızlık yorgunluk tatlı ihtiyacı için ( pekmezden nefret ederdim 😅) kızılcık kompostosu içip yatınca 1 saat bile uyusam gögsüm taş gibi oluyo veıhlamur rezene demleyip içiyom günde 2 bazen 1 hem hastalıktan korur hem gaza iyi gelir bi de bol su tabi ☺️
HasibeKuru Mucizemmmm merhaba motilium mide bulantısı ilacı günde 3 kere 2 kutu için süt hormonlarını çalıştırıyor ben ne yaptıysam olmadı sadece bu süt yaptı
NNeslihaNN HasibeKuru gerçekten arttırıyormu benimde azda sütüm mama sür devam ediyoruz . onun şurubunu ogluma vermişti doktor reflüsü vardı hap olanınımı kullanıyorsunuz
HasibeKuru NNeslihaNN merhaba alın lütfen hiç düşünmeden etrafımdaki herkese yaymaya çalışıyorum benim çok çaresiz kaldığım günler oldu ama bu ilaç kurtarıcım oldu ve keşkeklik buğday ister çorbasını ister salatasını yiyin oda güzel süt yapıyor
Ayazzz Bizde 17günlüğüz aptamil kullanıyoruz suan ama aptamili cok kişi önermiyor bende cok kararsızım mamamız bitmek üzere mama arayısına girdim bende
Senaemir Mucizemmmm ben aptamil kullandım kabızlık yaptı bebeğime hipe geçtim hicbir sorun kalmadı ortada çok şükür