sbl_akars Spirali adet olmadan taktırabilir miyiz ? 2 aylık bebegim var ve adet görmedim uzun süre adet görmeyebilirsin diyorlar bu spirali adet görmeden taktıramaz mıyım
R4761 sbl_akars bana 2 aylık olunca gel dediler sezeryan doğum yaptım gittim taktırdım ilçe sağlık müdürlüğünde sağlık ocağından bilgi alın oraya yonlendirsin sizi ucretsiz takılıyor
ikikereannee sbl_akars aile sağlığı merkezleri oluyor sağlık ocağı değil yanlış anlaşılma olmasın öncesinde gebelik testi yapılıyor ertesi gün takılıyor bir sorun olmuyor öncesinde arayıp bilgilendirme alın belki her yerde aynı değildir
Birannebirfurki sbl_akars 55 gün önce doğum yaptım hala adet olmadım dün kanda gebeliğe baktılar negatif olunca bugün taktılar
Kubrailkan Ben 9.ayda adet oldum 🙈 birde konunuza giris yapıyorum ama kusura bakmayın 😬🙏 takım işlemi nasıl oluyor ağrılı acılı bir işlem mi ne kadar sürüyor taktiranlar bakabilir mi bu sorulara da acaba 🙈🙈 bende düşünüyorum çünkü 🥰🙏
Onurbunur Kubrailkan makas gibi aletle açıyor ince uzun bir şeyle yerleştiriyor o makas gibi olan şeyi ilk yerleştirirken geriliyorsun sonra bir şey yok biraz ıkınma hissi geliyor sonra geçiyor ağrısı hafif adet ağrısı gibi hastaneden çıkana kadar geçmişti