minikoglummmmm Dolap uygulamasından elbise aldım bugün ptt mesaj geldi bizzat müracaatınız halinde teslim sağlanacaktır diye bu nedemek oluyor ilk defa dolaptan alıyorum
limonkolonyasi minikoglummmmm gidip kendiniz almanız gerekiyor anlamına geliyor ama arayıp adrese getirmelerinide soyleyebilirsiniz
Winnithepooh minikoglummmmm eve geldiler yoktunuz yada dağıtım alanına girmiyor getrmicekler gelip alın diyor almazsanız ürün geri gider 😇
minikoglummmmm limonkolonyasi arasam getirler mi acaba yarım saat dışarı çıktım demek o zaman gelmiş ben arıyorlar sanıyorum Trendyol hep arıyor getirirken
Winnithepooh minikoglummmmm yazdım ama herkese cevap yazıp bana vermemisiniz mesajım açıklama li şekilde okuyun bence çok başıma geldo bunolay cunku
myemye_12 @minikoglummmmm onu bilmiyorum ama canım deprem bölgesindemisn acaba çünkü ben deprem bölgesindeyim o yzuden banada aynısı olmuştu gidip almam lazımmış hiç dagitima çıkmamıştı
minikoglummmmm Winnithepooh kusura bakmayın atlamışım sizi bugün geldi kargom hiç aramadım PPT yi neden öyle mesaj geldi bilmiyorum