QueenMommm Genital bolgemin üst tarafında kabuklu soyulan kaşınan egzamana benzer bişey var ne olduğunu bilmiyorum doktora gittim bugün söyledim bakalım dedim müsait olmadığımı söyledim adet oldum gider ayak o zaman müsait ol öyle gel dedi eczaneye gittim egzama kremi almaya genital için onu doktor yazar dedi cildiyeye gittim dedim ona kadın doğuma git dedi kadın doğum bakıyor mu boşu boşuna gitmiyim bide öf bide hepsi erkek
Nursena0606 QueenMommm Bu eşinizden size bulaşma durumu olan bir şey olabilir. O yüzden kadın doğum da görmeli.
Dfncgdm2022 QueenMommm saglık sonucta kadını erkeği olmaz bu sekılde dusunmeyın. Ayrıcada kadın doğuma gıtmenız gerrkir 👍
findikbrnlu0_ QueenMommm 😂 bazısı bişey bilmiyo hem hiç utanma erkek doktorlar daha iyi :) ben kadın doktora bi kere gittim bidaha hiç gitmedim daha bilgili oluyor erkek doktorlar ki bu sağlık utanacak bişey yok :)
Sedaliz Egzema benzeri biseyse cildiye de bakar , anlamadım ben sen bugün cildiyeye gittin ama adetli olduğun için muayene olamadın mi , kadın doğum da cildiyeye yonlendirir büyük ihtimalle egzema gibiyse , ama yok siğil tarzı biseyse kadın doğum bakar
nazlimom_ QueenMommm cildiye bakıyo canım geçen hafta gittim benim göğüs bölgemde koltuk altımda genital bölgemde cıktı mantar dedi krem şampuan ve nemlendirici verdi