Huda-duru 26 aylık . Cıkamıyorum. Her gün bi gün öncesini aratır oldu bana. Kendını yere atıyor aglıyor. ½ dk bırakıyorum alan açıyorum duygularını atması için. Sonra sarılıp yanındayım diyorum. Sakinleşince bi süre sonra yaşanılan durumu anlatıyorum. Pedagog böyle yap dedi. Ama ben kafayı yicem. 2 haftadır da geceleri kabus görüyor sanırım cıglık cıglıga uyanıyor. Yatagında yatmak istemiyor vs. O da şeymiş artık iyice açıldığı için ilgi alanı , henüz duygularınıda tam anlatamadığı için kabus olarak yansırmış. Öyleymiş işte. Kitap oku pedagogla görüş felan. Duyguları zedelenmesin diye ugrasıyorum 😅 anne baba beni anla ve denemediğim yol kalmadı kitaplarını tavsiye ederim. Var ufak tüyolar . Ama işte ben ben diilim artık😂 bende az once düşündüm. Ben tek cocukta böyleyim insanlar nasıl 2-3-4 cocuk yapıyor . Nasıl baş ediyorlar diye. doktor her istediğini yapmayın sınır koyun dedi. Ama aglayacak diye ödüm kopuyor. Çünkü çok hırçınlaşıyor ve zor sakinleşiyor. Her gün agrı kesici içer oldum. Böyle devam ederse bende doktora gidicem baş ağrılarımdan dolayı🫠. Geçen saat tuttum 40 dk agladı ve asla sakinleştiremedim. Sesi kısıldı aglamaktan.
Ek olarak dışardayken çantamda hep bi rüşvet taşıyorum. Muz gibi süt gibi sevdiği besinleri. Ki olay cıkarmaya yakın eline verip hemen eve dönmeye çalışıyorum🥲