Merhaba anneler kızım 20 aylık konuşmuyor kendimi suçluyorum ilgisizim şöyleyim böyleyim diye biz birlikte büyüdük yani hiç bir yerde kalmadı sadece çok yorulduğumda ⅔ saatlik uykuyla dolaştığımda teyzesi gelip onunla ilgilendi ben biraz uyudum.. benimle arasında bağ olmadığını babasına bağlı olduğunu düşünüyorum,korkudan hiç yanımda yatırmadım benimle uyumak nedir bilmiyor ayakta salla diye ağlıyor ama babasıyla direkt uyuyor. Babasına düşkün böyle olması beni çoook mutlu ediyor.. sadece uykusu geldiğinde ve acıktığında anne diyor normalde abla veya ismimle sesleniyor 😂
anne baba dede anneanne bitti gitti hadi aç ver gel ayıcık(uyku arkadaşı) nennen(uyku) kalk abi abla (kuzeninin ismini söylüyor) benim ismimi söylüyor cümle kurma yok sadece hadi gidelim diyor pedagoga götürmek istiyorum eşim konuşur zamanla çok takıntı yapıyorsun diyor sürekli araştırıyorum sabahlara kadar uyumuyorum diye.. parka vs götürmedim korkudan hasta olacak diye Nadirdi yeni başladık oyun grubu yok yaşadığımız şehirde oyun alanları vs var evimize yakın ama bilmiyorum çok üzülüyorum kafam karışık benim mi acaba psikolojik tedavi almam lazım aşırı takıntılıyım 🥹🥹