Piremsesin_annesi Kızlar 4 aylık bebeğim var hamile kalmayı düşünmüyorum şuanlık ertesi gün hapını kullanabilirmiyim emziren anneler kullanabilrmi yada hibiskus çayını içebilirmiyim benide bilgilendirirseniz sevinirim
3bebe Piremsesin_annesi ben bi kez kullandım bebeğim 3 yada 4 aylıktı doktorum bişey olma demişti olmadıda
Maco_44 Piremsesin_annesi Benimde aklımda ertesi gün hapı ya. Bebeğim 8 aylık geçen przervatif yırtık çıktı. Geri Çekilme yöntemide uyguluyoruz ama korktum bayramdı eczade yakında yoktu
Piremsesin_annesi Birkucukbebekmeselesi emziriyorum ya onun için içebilirmiyim bebeğime zarar verirmi
3bebe Piremsesin_annesi ertesi gün hapı tek kullanımlık canım şüpheli bi beraberlik olduğunda kullandım ben riske atmak istemedik eşimle
Piremsesin_annesi H_nurozkan iki gün kala bişey olmuyo pek yumurtlama dönemini geçmişsin tutmaz diye biliyorum
3bebe Piremsesin_annesi ben sordum kullanabilirsin demişti hatta aldığım ertesi gün hapındada emzirme döneminde kullanılır yazıyordu ama ben yanlış yönlendirmeyeyim
SeverusSnape Piremsesin_annesi bir defa ertes72 kullanmıştım emzirirken. Doktor önerisiyle. Emzirmek içinde uzun saatler beklememiştim açıkçası, yine doktora danışarak tabii. Siz yine de vermeden önce sağım yapabilirsiniz içinizin rahat etmesi açısından.