Gloria Oğlum 6 ayını yeni doldurdu bugün dr a gittik ama su vermeli miyim onu sormayı unuttum 🙄su vermeye hemen başlanıyo mu 6 ay dolunca nasıl su veriyosunuz miktarı ne bilgi verir misiniz
Deletedmom277 Gloria bebeğiniz ek gıdaya başladığında su ihtiyacı oluyor. O yüzden vermeniz gerekiyor. Ne kadar içerse o kadar verilir.
Zahidefem Gloria canim idrar rengine gore bazen abartiyo bebekler hoslarina gittigi icin acik renkliyse bi miktar azalt gunluk 20 25 ml verebilirsin kucuk biberonlar varya ama idrar renginden fazlami azmj verdigin belli oluyomus
[silindi] Gloria ek gıdaya başladık geceleri ev sıcak terlediğide oluyor diye idrarını kontrol ederek günlük 50cc kadar veriyorum. Ek gıdaya başladıysanız bi çay bardağına kadar günlük içebilir (Dr umuz öyle söylemişti)
Gloria Esmaky ben ilk altı ay sadece anne sütü verdim doktorumuz su verilmesini onaylamıyordu anne sütünden yeterince aldıgı için
[silindi] Gloria Bizim evimizde yüksek düzeyli arıtma var ama ben onuda kaynatıp ılıtıp kullanıyorum. Bebeklere özel sularda oluyor ebebekte falan. Hangisini tercih ederseniz
Balbebek_Egemen Gloria ek gıdaya başlandığında başlanır siz anlarsınız ne kadar içmek istediğini zaten