Atahan25 Arkadaşlar kızım 5 yaşında ve yaklaşık bir aydır dikkat ediyorum dışkısı bembeyaz. Normal de mideniz bulanmasin kahverengi olur. Ama bildiğiniz bembeyaz. Neden olur acaba bilgisi olan var mıdır
RobinScherbatskyy Atahan25 bir aydır farkettiğiniz bir şeyi neden doktora götürmüyorsunuz? Beyaz kaka ciddi bir sorun bildiğim kadarıyla
Ipek222 Atahan25 karaciğerle ya da safrayla ilgili bir problem olabilir zaten tehlikeli olan kaka renklerinden biri beyaz hemen doktora götürün
muratnannsi Atahan25 1 kere beyaz kaka yapti .asi sonrasi .ertesi gün doktora kostum direk yani 1 ay cok uzun bekletmeden götürün. Bize tek seferse aşıdan olmus olablir 2.defa olursa mutlaka gel dedi .sukur ki olmadi
Atahan25 Dedimolabilir ben yediğiniz sindiremedigini düşündüm ama sanırım artık öyle birsey değil karın ağrısı da var randevu aldım bugün için ama size de danışmak istedim
Mira-mommy 1 Aydın diyorsun arkadaşım getirsene doktora gerçekten şaşırıyorum biz de burada birbirimize soru soruyoruz danışıyoruz bu çok normal ancak sen 1 aydan bahsediyorsun yani
muratnannsi Mira-mommy ay kesinlkle .1 kere beyaz kaka yapti ertesi gün doktora gittm .1 ay yani ne kadar uzun
Dedimolabilir Atahan25 mutlaka goturun beyaz kaka iyi degil bende hep takip ediyorum kaka renklerini.
Burcuskovski Safra kesesi ve karaciğer sorunlarina işaret eder,bir an önce doktora götürün@“Atahan25”#p25576517
Atahan25 Burcuskovski götürdüm doktora ultrason çekildi ama temiz çıktı kan da verdik kan sonuçları daha çıkmadı bekliyorz
Noname21 Atahan25 beyaz kala risklidir bildiğim kadarı işe böbrekler ile alakalı neden bu kadar beklediniz götürün çocuğu doktora