Kevserelagonultas Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum süt fışkırıyor bebeğim boğuluyor ve emmek istemiyor ağlıyor. Ayrıca kolik bebeğimin sancısına sancı katıyor, son sütü içemedeği için kilo alamıyor 😢
QueenMommm Kevserelagonultas benim sütümde hep öyle geliyordu hala da öyle ben hep yatarak emzirdim hiç tikanmadi oturarak emzirdigim zaman tıkanıyordu
Belinayyy Kevserelagonultas yutubede emzirme pozisyonları var özellikle Dilruba Demirezerin onları izleyin. Yatarak emzirmek biraz yer çekiminden dolayı tazyiki azaltıyor bende aynı sorunu yaşadım malesef biz baş edemedik tazyikle ama benim iki cocugum olduğu icin kolaya kaçmam lazımdı sağıp biberonla verdim sonrada süt azaldi mamaya döndük
Eessiinn Kevserelagonultas Aynı sorunu yaşamış ve emzirme danışmanlığı almıştım. Geriye doğru yarı yatar pozisyonda oturun memeyi makas şeklinde tutun ya da yatarak emzirin tazyik bu pozisyonlarda az da olsa azalıyor. Mümkün olduğunca makine ile sağım yapmayın makine tazyiki arttırıyor, tazyiki almak için emzirme öncesi elinizle sağım yapabilirsiniz ama bebeğiniz emerken sütünüz tekrar tazyiklenecektir. Tazyikle baş etmek zorlu bir süreç. Bebekler 5-6 aylık olduklarında tazyikle daha kolay baş ediyorlar.
Sedoa_ Kevserelagonultas benim de öyle sürekli fışkırıyor hatta geçen gece kanal tıkanmış hissediyordum bebeğim emince açıldı çocuğum boğuluyordu ağla ağla uyuyamadı korktu garibim. Silikon uç iyi ama ona da alışınca memeyi almıyor başka türlü. Yatarak emziriyorum koluma başını koyuyorum o zaman daha rahat. Oturunca beter oluyor. Kilo alımı da ileride gidiyor.