Rumuz_13 Kızlar bebeğim 1 yaşında olacak o zaman yanıma ne almalıyım bebek için Hangi ürünü tavsiye edersiniz Marka olarakta öneri yapabilir misiniz
Hollymolly Rumuz_13 -doğal içerikli güneş kremi -Doğal içerikli Sinek kovucu ( gideceğiniz yere göre) mayo bez en iyisi huggies kollu mayo güneş korumalı (decathlon) öneririm. yürüyorsa eğer havuz kenarı için kaydırmaz patik ve geçirmeli crocs model terlik alnı ve enseyi kapatan ipli şapka (geçen sene LCW den almıştım) Müslin havlu /normal benek havlusu /giyilebilir havlu veya bebek bornozu kolluk veya korumalı oturaklı şamyel olabilir. kumla oynaması için kovalı kürekli oyuncak bol bol atıştırmalılar ve yedek kavanoz mama (ne olur ne olmaz) terlediğinde sırtına koymak için ağız bezi veya minik el havluları Sudan korkabilir diyorsan ucuz yollu şişme havuz (kenarda oynar böylelikle) bu sene yazlık için katlanır minder diktiricem deniz kenarında uyuması için rahat eder hem. Bu tercih meselesi tabi gecen yıllarda decathlondan plaj çadırı almıştım çok iyi bi yatırım oldu uyurken oynarken güneşten korunuyor. Bu opsiyonel tabi uzun süreli kullanım için. bu sene kendi oğluma güneş gözlüğü almayı düşünüyorum ama takar mı bilmem deneyip bakıcam. Lastikli olanlar var onlar güzel. kullan at aktivite örtüsü de lazım oluyor yanında bulunsun. Yemek yerken veya bir yere sermek için. sevdiği bi iki oyuncak ve kitap olabilir. bezleri ve çöpleri koymak için poşet de çok lazım oluyor. ben bir de çelik pipetli termos aldım oğluma. Yazın su ısınmamış oluyor. Şimdiden kullanmaya başladım daha cok su içmeye başladı maşallah shamabo marka aldım trendyoldan.