KubraaAlpArlan 3 Ay 5 günlükken hem Sünnet hem dil bağı operasyonu geçirmişti oğlum. Sizin çocuğunuz da 6 aylıkmış korkutmak istemem ama bizimki biraz zor geçti. Sünnet lokal anestezi oldu zaten ama dil bağı için küçük bir sedasyon verip uyutucaz dediler. Operasyon kısa sürdü yarım saat bile sürmeden çıktı oğlum, çıktığında yarı baygındı, zaten operasyondan önce en son 2 saat önce beslememizi söylediler. Çıkınca yine 2 saat bekleyelim beslemek için dediler. Çocuk zaten acikti iyice bide narkozun etkisi de vardı üstünde onu da atmaya çalışıyordu bi yandan. O kadar ağladı ki. Yanımızda aynı ayda bebekler vardı sadece Sünnet olan çocukların sesi çıkmıyordu bizimki dil bağı operasyonundan dolayı herhalde çok fenaydı. 2 saat geçti artık besleyin dediler, ne mememi tuttu ne biberon tuttu dili hala uyuşuktu sanırım ortalığı inletiyordu. Saatler sonra eve geldikte kaşıkla beslemek geldi aklımıza o bile çok zordu ağzına süt girdiği an çiğ atıyordu. Biraz beslendi kaşıkla sonrasında biraz uyudu herhalde uyurken biraz rahatladı. Uyanınca da süt sağıp biberonla verdim onu da içti sonra da ilaçlarını içirdim artık tamamen rahatladı. Sonra normal hayatımıza döndük. Ben bu yaşananların tamamen dil bağı operasyonundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama sünnetinde etkisi olabilir tabi ki. Korkutmak istemem sizi ama bizim bu konu da ki tecrübemiz biraz kötü maalesef. Umarım siz iyi bir şekilde tecrübe edersiniz bizim gibi kötü anlar yaşamazsınız 🤲