_ipekk18 15 aylık ve aşırı iştahsız ve aşırı huzursuz hep aglamaklı Demir ve B12 mız düşük ama bir türlü ilaç içmiyor ağlayarak vs hep tükürüyor napicaz bilmiyorum çok yemek seçiyor Sabah ne yumurta ne peynir ne zeytin hiç bir şey yemez varsa yoksa meme meme
Gizmokzilla _ipekk18 kilosu nasıl doktor mama desteği sağlayabilir belki doktorla görüştünüz mü önerisi nedir
_ipekk18 Gizmokzilla yani önerisi ilaç verdi zar zor içiyor tükürüyor bazen içmiyor emzirmeye devam 🤷♀️ Kilosu persentile göre kendi halinde büyüyor dedi gerileme yok ama yavaş dedi
Gizmokzilla _ipekk18 yaa anladım valla pek bilemedim farklı tarifler mi deneseniz pankek falan sever belki yumurtayı da yer bu vesileyle ☹️
_ipekk18 Gizmokzilla valla pankek krep vs hep yapıyorum sucuklu yumurta yapmaya başladım sucuk yiyor yumurta hiç bir şekilde ağzına koymuyor şekilli hayvanlı peynirler aldm parmağınla bastırıp surat ekşitiyor yani ne yapsam elden bişey gelmiyor
tombikdonerkankasiiskender Demir ilacını meyve sularına karıştırarak verebilirsiniz özellikle de portakal mandalina suyu etkileşimini arttırır d vitamini de yoğurda yada ekmeğine damlatabilirsiz
_ipekk18 tombikdonerkankasiiskender bunu duymuştum daha önce çok az denedim yinede tadı ağır geliyor sanırım
tombikdonerkankasiiskender _ipekk18 şurup şeklinde mi ilacınız damla mı ? Benim küçük oğlumun damla o hiç anlamıyo az veriyorum ama büyük oğlumun şurup şeklinde ve tadı ağır gerçekten meyve suyunda bile çok belli oluyo ona da damla isticem doktordan
_ipekk18 tombikdonerkankasiiskender şurup şeklinde çok düşük demirimiz artık depolarından kullanıyormuş vücudundan 😔 aşırı iştahsız ve hiç bir şey beğenip yemiyor 🥴 tükenmiş durumdayım ruhsal olarak çöktüm
tombikdonerkankasiiskender _ipekk18 bugün doktora da söyledim şurubu zor içiriyorum damla verin diye vermedi o da dedi gün içinde azar azar ver hepsini aynı anda vermene gerek yok diye bide öyle denicem bnde