Canannesi21 Oğlum 4 .5 aylık çok huzursuz sürekli elleri ağzında emziğini ısrıyor gibi diş çıkarıyor olabilirmi?
2E1M Eslimebrar olabilir tabi. 2 bucuk aylıkken çıkanları bile duydum. Biz 9 ay 10 günlükken çıkardık
Aybarss00 Eslimebrar bebeğim 5 ay 23 günlük altan 2 tane çıkardı üsten birtanesi patlamak üzere çok mu erken çıkardı bilmiyorum 😫
merve171214 Eslimebrar ilk dişini 8 aylıkken çıkardı şuan 17 buçuk aylık 13 dişi var bizimde o aylarda ağız suyu çok akıyordu elleri sürekli ağzındaydı damakları şiş gibiydi 8 aylıkken iki tane birden patlamıştı
sevgiicaliss_ Eslimebrar olabilir canım herkesin ayrı zamanlar da çıkar benim kızım 5.ayında 2 dişini çıkardı
Ahazize Eslimebrar bebeğimin her huysuzlanmasında, gece uyanmalarında, ağız akmalarında, herşeyi ağzına götürmelerinde heralde dişi çıkacak dedim durdum . 18 aylıkken çıktı ilk dişi. Güler misin ağlar mısın🙊
Birpamugunannesi AliEmirmoms ay ozamana kadsr salya kaşıntı devam mı etti? Benim kızımda ozamandan beri salyalı yoğun kaşınması var galiba elleri hep ağzında pamuğumun
hayalperisi Eslimebrar 3 veya 4 aylıktı erken çıkardı 2 diş birden patlamıştı peşpeşe geldi devamı 18 aylık şuan 16 dişi var şuan
Sibelmuc Eslimebrar Diş kökleri bizim de 3.ayda oluştu 7 ay 10 günlük bugün 2si aynı anda çıktı. Çıkana kadar sürecek biraz daha zeytinyağı karanfille yumuşatın benimki ateşsiz ishalsiz çıkardı ikisini 🌸
Ahazize Zumradmr_11 hayır götürmedim , en son artık sınıra geldi götürmeliyim diye düşünmeye başlamıştımki dişler geldi.