seizetheday Merhaba güzel anneler ilk gebeliğimde 65 kilo ile başladım 78 ile doğuma gittim 2. Gebelik için ne kadar kilo vermemi önerirsiniz ikincide daha fazla kilo alırsın diyorlar
S-oy seizetheday 2. İçin bilmiyorum ama kendimden şöyle örnek vereyim 1.55 boyum kısa boyluyum hamile kaldığımda 62 kiloydum 78 kg ile doğuma gittim doğumdan sonra emzirme döneminde 57 kg düştüm 22 aylıkken emzirmeği bıraktım 6 ay oldu ve şuan 70 kgmım emzirmeyi kesince kilo aldım
Show_must_go_on seizetheday 2. De daha az kilo alınıyor çevremde herkes öyle oldu. Az almışsınız ama ilk doğumda da ya ben 60 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim 😄😄
Merve0227 seizetheday ilkinde 16 kilo aldım ikincide 10 kilo aldım malesef tempodan kilo alamıyorsunuz 😁
seizetheday S-oy ben 5.5 ay emzirebildim bebeğimi emzirmeyi kesince değil de şuan 9 aylık biraz daha rahatlayınca biraz kilo aldım şuan 70 kiloyum 🤦♀️
seizetheday sadekahve_bitter 165 boyum şuan 7im yine kilolu olmadığımı söylüyorlar ama ben kendimi 15 kilo fazlası hayal edemiyorum
hatice38_ Ben 53 ile.hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şuan kızım 4 aylık şuan 60 kiloyum bence boyun ile ideal olması lazım
sadekahve_bitter seizetheday yağ kütlen az ise çok kilolu gözükmezsin. 60 olsan daha iyi gibi zaten kilo alınıyor gebelikte
Misracalik seizetheday ilkinde 62 kgyla hamile kaldım 85 le dogurdum kızım 13 aylıkken tekrar hamile kaldım 52 kgyla 75 lede dogurdum kucuk şuan 2 aylık neredeyse 62 yim boyum 1,59
Ozlem2904 seizetheday bence çocukla 2.hamileliginizde çok kg alamazsiniz hangi ara oturup düzenli yiyebilceksiniz ki?
seizetheday Ozlem2904 bu aya kadar öyleydi ama artık hazırlayıp koyuyorum ona da bişeyler hazırlıyorum bi ona bi bana zaten o yüzden aldım 5 kiloyu 😂🤭