Eskiz25 Elimde 3 kutu bebelac gold 1 numara, 1 kutu Sma comfort 1 numara ve molfix 2 numara açılmamış paket mevcut almak isteyen olursa uyguna vereceğim🥰 bende parasıyla bebeğime mama alacağım 🥰
Winnithepooh Eskiz25 mesajınız görünüyor görsel koyun bence mamayı görmek isteyen olur ve fiyat yazın ona gore yazan olur diye düşünüyorum 😇 hayırlı satışlar
Busraa1020 Eskiz25 molfix pure and soft mu ve kaçlı,mamalarin son kullanma tarihi nedir bir de ? Nerede yaşıyorsunuz
Eskiz25 Busraa1020 hayır direkt molfix 36 lı ama açılmış bi paketim daha var kalanların hepsini de göndereceğim alan kişiye. Amasya’da yaşıyorum. Bebelac goldlar 350 gram her kutusu ayrı ayrı tarihleri 2023 sonu. Sma comfort 400 gram şubat 2024 tarihli hiç biri açılmamış
Busraa1020 Eskiz25 ah çok teşekkür ederim gayet uyguna gelecekti ama dün internetten aldım bebeğimin maması az kaldı yetismezse diye 🤷🏻♀️ ama bi arkadaş arıyordu mama onu yönlendireceğim eğer bulamadıysa
Silaydnn_ Arkadaşlar bende de aptamil 1 800 gr var ben pazartesi açtım ama bebeğim birden içmeyi bıraktı kaldı öyle satamam da açık olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum
Eskiz25 Silaydnn_ durumu olmayan birisi varsa gönderebilirsiniz. Foruma bi sorun bence illa ki isteyen çıkacaktır