Birberenannesi Günaydın kızçeler 🌸 kızım emekliyor ve artık diğer oyuncaklarıyla hiç oynamıyor. İlgisi kayboldu artık normal diyorum ama şuan ne tür Oyuncaklar ilgisini çeker bilemiyorum. Emekleyen bebelerin hem ilgisini çekecek hem gelişimlerine katkı sağlayacak oyuncaklar nelerdir? 😊
Beyzanur7 Birberenannesi Cook nadirr oynar oyuncaklarıyla ..13 aylık kumanda priz dolap çekmece , saksıdaki çiçek ,sehpalar masanın altı , TV buralara gidiyor inatla 😂oyuncakları da koltuk altına gönderiyor sagolsun… yürüyüş arkadaşi oluyor ben almadım ama sen alabilirsin
Karinyoo Birberenannesi aktivite masası yürüme arkadaşı alabilirsin ama dönemi itibariyle emekleyerek her yere ulaşacağı için etrafı keşfetmek dağıtmak ona daha cazip gelecek :)
-_-hUysUzvetatlikadin Birberenannesi sesli toplar yuvarlanan hemde ses çıkaran şeyler veya mesela bizim küçük bir oyuncak köpek vardı pilli havlayıp yürüyordu onun gibi şeyler hatırladığım bunlar
Glbnn Kızlar bebişleriniz ne zaman nasıl başladı emeklemeye ya? Kızım 8aylık. Ama karın üstü yatmakdan hiç hoşlanmıyor. Uzanıyor oyuncaklarına kasları güçlü anlamadım gitti
Birberenannesi Glbnn bizim de öyleydi. Sürekli oturuyordu. 9.ayda birden emeklemeye başladı. Herşeyin zamanı var canım oturuyorsa sorun yok demektir.
Birberenannesi Karinyoo yürüme arkadaşı var ama dediğin gibi odaları karıştırmak daha hoşuna gidiyor 😄
yagmurkokusu_ Emekliyoruz bizde ek gıda kaşığını seviyor , oyun halısındaki oyuncakları çıkardım , çıngıraklar vardı , hışırtlı kitap , diş kaşıyıcı eldiven , ıslak mendil , koltuk örtüsü ipleri , halının ipleri benim sütyenlerim genelde oynadıkları 😂😂