Bir çok mamanın içerisinde zararlı maddeler var. Mama kullananlara tavsiyem kilo alması veya gaz yapmaması için mama kullanmayın. Anne sütüne en yakın ve içerisinde zararlı bileşenleri olmayan mamayı tercih edin. Bir çok amam markası gaz yapmıyor veya iyi kilo aldırıyor ama içeriğinde çok zararlı maddeler var bebekleriniz bugün iyi olabilir ama geleceğini de düşünerek verin. Önemli olan içeriğinin sağlıklı olmasıdır. Evolvia'da hiç sağlıklı ve tavsiye edilen bir marka değildir. Anne sütünün tek karbonhidrat kaynagı laktozken evolvia'da NİŞASTA yada bir tür mısır şurubu olan MALTODEKSTRİN ilave edilerek anne sütünden uzaklaştırılmıştır bilginize. Birçok yerde duyduğum kadarıyla aptamilde bebeklerde fazladan kilo alımı yapıyor bu nedenle önerilmiyor araştırmanızda fayda var. Ben 2 ay mama kullandım bu süre zarfında similac ve golden goad'ı değişimli olarak kullandım. Kilo alsın, kabız olmasın veya gazı olmasın diye dertlerim olmadı onların çözümü var çünkü benim için en önemlisi sağlıklı olması.