Zuleyhadere Kaç gündür gece kalkıyor ve 1 saat 1 bucuk saat sonra uyutabiliyorum bugunde 5 de uyandı ve geri uyutamadım 6 ay 13 günlüğüz atak falanmı nedir bu
lavanta35 Zuleyhadere 6 ay 14 günlük aynı durumu yaşıyoruz ben de uyutmaya çalışmıyorum bakalım ne zamana kadar direnecek
queen_mom Zuleyhadere 5 ay 2 günlük gece çok sık uyanmaya başladı 6 da uyandı hala uyutmaya çalışıyorum. Diş dönemi felan mi acaba.neguzel uyuyordu değişti çocuk ya. Gece sürekli emmek istiyor uzun uzun emiyor bide meme ağzında kalmak istiyor.biyoe değildi 3 gündür böyle
Zuleyhadere lavanta35 bazı günler çok guzel uyuyo ama bazende böyle oluyo şuan altına yaptı değiştim şuan uyumaya çalısıyor altına yapınca rahatladı demekki😄
Zuleyhadere Ekinays inşallah çabucak gecer de böyle sabaha kadar gece bıyu uyurlar 😄 şuan benimki altına yaptı rahatladı gözlerini kapattı uyumaya çalılıyor
queen_mom Cemre34 canım hergun bir diş sarımsak yut çok iyi geliyor. Doğal antibiyotik bol bol emzir bide
Oznur_0708 Zuleyhadere tek çözümü şu 4 de Rüya öğünü yapacaksın 5 artık uyanış saati gibi olduğundan uyutması çok zormuş maalesef ki bu yüzden uyku döngüsünü değiştirmek için sen gece saatinde 4 de uyandırmadan rüya öğünü yap yatır