Minikbirbebek 10 kilo 200gram falandı 3gündür hiç yemiyor zaten zayıf iyice eridi napıcam Ne uyuyo ne yiyiyo Tek oynamaz
Marselinannesi Minikbirbebek kan değerlerine baktırdınız mı? Demir, B12 ve çinko değerlerine muhakkak baktırın bunların düşüklüğü iştahsızlık yapar.
Edamahmut Minikbirbebek benim oğlum da zayıf vır türlü kilo alamıyor memeden kestikten sonra iştahı açıldı bide ben balık yağı surubu veriyorum kansızlık coktu ilaçlarla düzene koydum muhakkak kanına baktırin kan değeri değerleri düşünce iştah tamamen kesiliyor bir de dış dönemi iştahsızlık yapabiliyor ama bence sağlığı yerinde olunca kiloyu çok sorun etmiyorum bu arada 17 aylik 10 kilo
Ayazinannesiseyda Minikbirbebek mesela oğlum geçen hafta bayramda aman Allahim sabahtan akşama aç aç dolandı iki üç gün öyle sürdü dedim aç kalsın ters tepti sonra zorla zorla yedire yedire çok şükür düzeldi bu ara. Ama pamuk ipliğine bağlı iştahı çok üzülüyorum iştahsızlık çok zor sürekli aklımda bu konu
Gamsee0952 Zühre ana kids macun var tavsiye ederim trendyoldan bakın 3 al 2 öde var suan fiyatı da çok iyi 39 bin küsür yorum var okuyun isterseniz deneyin derim
Defne0909 Ahh ahh ..19 ay 20 gunluk 9.200 kilosu☹️ sizi cok iyi anliyorum kizim minyon bi bebek 2.600 dogum kilosu cok yemek yedigini soylenemez yemekte seciyor bazen sagligi yerinde olsun takma diyorum ama bazen cok canım sıkıliyor bu duruma.
Ulusoyfdm 17 ay 9 gunluk bnm oglumda hic birsey yemez tek yedigi mama ve meyve puresi 9 kilo cok agladim psikolojim cok bozuldu ama yapcak birsey yok sagligi yerinde olsun elbet yicekler inş