Ravza18 Kızlar ne zormuş bu diş çıkarma zamanı yavrum mahvoldu hiç bişey yiyip içmiyo ne zaman geçer bu dönem 😣 8 aylıkken ilk dişimizi çıkardık 13 aylık olduk 8 diş patlattı çıkarmayada devam ediyo bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim 🤦🏻♀️
AysunFerhat Ravza18 benim oğlum da 7 aylık daha çıkarmadı ama çok huzursuz geceleri çok uyanıyor .Sizinkinde neler oldu hazırlıklı olayım 🤢😪
Kubiii_ylmz Ravza18 allah kolaylık versin kardeş bizim de 7.5 aylık hala bir diş çıkmadı diş etleri sertmiş geç çıkabilir dedi doktor ama 4 aydan beri sancı ve salya sıkıntısı çekiyoruz 🥺🥺
Oyku123ss11 Ravza18 6 bucuk aylikken alt iki disi cikti kolay hic huysuzlanmadi hasta olmadi gayet iyidi simdi 8 aylik oldu ust disleri cikcak hasta atesi var huysuz aci cekiyo damaklari aciyo kasiniyo ne zaman patlar bilmiyorum :(
Fulyag Ravza18 Biz de diş dönemindeyiz 1 yaşında daha 2 dişi var üstler gelecek ne yiyor ne keyfi var 3. Bacağım gibi yapıştı öyle geziyoruz geceleri de sürekli uyanıyor beni yanında istiyor çok geç çıkarıyor dişlerini mahvetti beni belki 2 haftadır böyleyiz damağı beyazladı iyice ama gelen giden yok 😒
Ravza18 AysunFerhat canım devamlı kafasında bi ateş oluyo o dönemde huzursuzluk hat safada olur ağızının akması çoğalır gece sık uyanma gibii 😣
Ravza18 Kubiii_ylmz amin kardeş benim kızımında damaklar sertti hiç diş çıkarma belirtisi vermedi damakları ama bi gün bi baktım diş patlamış her an patlatabilir sizinkide kontrol edin devamlı
Ravza18 Sudeee Allah yardımcımız olsun yaa çareside yok ki çekecez bu şekilde canları sağolsun napalım
Devushka Ravza18 sanırım en ağırını yaşıyorum üç gecedir iki gün sonra 6 aylık olcak alttan iki diş patlamış çıkmadı henüz feryat figan ağlıyor gram uyku yok kulaklarını çeke çeke bi hal oldu of Allahım yardımcımız olsun
MuhammedAmine Ravza18 benim oğlumda çok zor çıkarıyor 9 ay 23 günlük 7. Dişi çıkıyor 6. dişi yeni çıktı oysa . Tüm damağı yarılmış kabarmış durumda sanırım 15 dişi olacak . Ama ishal iştahsız midesi bulanıyor uyumuyor sürekli ağlıyor sürekli rahatsız 😒 Rabbimin izniyle hayırlısı ile bir büyütseydik şu çocukları İnşallah
Ravza18 MuhammedAmine herkeste aynı şikayetler var canım inşallah çabuk atlatırlar bu dönemi yavrucaklar
Eylul25 Ravza18 14 aylığız 7 dişimiz vardı bu ay 5 tane birden aynı anda patlattı hiç bu kadar zorlamamıştı 🤦🏻♀️
Fulyag Ravza18 Evet malesef öyle bizim biraz daha uzun sürüyor herhalde dediğim gibi diğerleri de geç çıktı çok zor 😕
Devushka Ravza18 rabbim yardımcıları olsun dün çok kötüydü normalde sevmem ilaç kullanmayı ama dün çok ağladı kulağı ağrıyodu fitil attım 3/4 saat kesintisiz uyudu sende dene istersen tabii dr una sor önc e