Aras_2323 Arkadaşlar doğumdan sonra size bebeğin kan grubunu söylediler mi?Bebeğin kan grubunu bilmiyorum hiç bir evrakta da yok.Doktorumla görüşsem onda bilgi var mıdır acaba ?
Elaaa06 Aras_2323 doğum sonrasında size bebeğiniz ile ilgili içinde bilgileri olan bi dosya veriliyor. Ayak izi doğum saati doğum tarihi ismi kan grubu vs. Vermediler mi onu?
Gnsdrn Aras_2323 bize de soylemedıler bakılmadı. Biz sarılık için hastanede kan verdık. Doktora kan grubuna da bakılabilir mi diye sordum. Öyle ögrendik.
Sebusebu Aras_2323 hastanede sarılık için kan alınmıştı son gün. O zaman ben sormuştum söylemişlerdi ama bi yerde yazmıyordu sanki
Birdunyabircennetannesi Aras_2323 Hastanede kan alındı mı? Bizde sarılık vardı sürekli kan alındı orda da kan grubuna bakıldı heralde
Ahhannelik Aras_2323 bizde de hiç bir evrakta yazmiyordu eşim hastanede çalışıyor sistemden baktı bilgilerinde varmış ordan öğrendik
Olimbonii Aras_2323 Her hastane vermiyor ben ozelde dogum yapmama ragmen kan grubuna bakilmadi dogumdan sonra aradim hastaneyi sadece kan uyuşmazlığı olan bebeklerin kanina bakiyolarmis yani hastaneden hastaneye değişiyor bu durum bende bilmiyorum kan grubunu
MiraySu55 Aras_2323 almamıslardır canım ben özel yaptıgım halde alınmamıstı parayla yaptırdık öğrendik maalesef
Aras_2323 MiraySu55 Özel hastanede doğum yaptım ben de o an tabi ki kan grubu falan hiç aklıma gelmedi sonradan aklıma gelince baktım evraklarda hiç bir şey yok
Melis1706 Aras_2323 bizim sarilik olmustu o zaman hastanede yatmistik kan aldilar o zaman baktirdim kan grubuna
Sehirdegeceyarisi 3 çocuğum var 2 si hastaneden çıkmadan belirlendi söylediler 3. Çocuğum hala öğrenemedik 10 aylık oldu yaşında bakılacak öyle söyledi doktorumuz belki sizin çocucuğunuzunda kan grubu belirlenememiltir kan verip baktırabilşrsiniz
Hfzanne1 Aras_2323 hem evraklarda yazıyor hem de doğumdan sonra doktorum annesiyle aynı kan grubundan diye de söylemişti